Följ Delete Sweden AB

Väletablerat företag byter namn - och chef.

Pressmeddelande   •   Feb 27, 2015 12:28 CET

AB Mjällby Målning och Blästring, i folkmun mer känt som MMB, har funnits sedan 1980. Från och med den 1 mars kommer företaget att ha nytt namn då det nu fusioneras med systerbolaget Delete Service AB. I samma veva tar Petri Pepe Virtanen, som tidigare varit VD på MMB, och lämnar över taktpinnen för Sölvesborgsavdelningen till nyanställde platschefen Stefan Olofsson.

Petri Virtanen har tagit ett kliv i organisationen och är nu affärsområdeschef för industrisanering i hela Sverige. Från och med den 30 mars kommer han att lämna över sin roll som platschef i Sölvesborg till Stefan Olofsson. Stefan kommer närmast från The Absolut Company i Åhus där han arbetat som produktionsledare. ”Att få denna möjligheten känns väldigt inspirerande och jag ser fram emot att bli en del i det team som ska ta företaget till nästa nivå” säger Stefan Olofsson.

MMB har varit ett dotterbolag i Delete sedan december 2013. ”Delete växer i hela Sverige. Vi har nyligen öppnat upp ny avdelning i Karlstad och utökat den befintliga i Göteborg. I Sölvesborg nyanställer vi nu två personer, både platschef och en ansvarig för vår serviceverkstad. En verkstad som nu kommer att serva och reparera utrustning från våra avdelningar i hela Sverige. Ett lyft för oss i Sölvesborg.” säger Petri Virtanen.

Kontaktpersoner:

Petri Virtanen 010-484 84 61

Stefan Olofsson 0708-571758

Delete är specialiserat på att leverera miljötjänster och industriservice för industri, bygg- och fastighetsföretag i Sverige och Finland. Bolagets tjänster omfattar industriella rengöringstjänster, tjänster för tung rivning och skadeservice samt återvinning och avfallshantering. Delete sysselsätter mer än 700 professionella medarbetare och omsättningen för verksamheten under 2013 uppgick till cirka 100 miljoner Euro.

Deletes verksamhet är certifierad enligt ISO 9001 och 14001.