Följ Delete Sweden AB

Nya platschefen: ”Ser stor potential för oss i Sölvesborg”

Pressmeddelande   •   Jan 29, 2018 07:00 CET

Företagets expansiva framtoning var det som först lockade Magnus Håkansson, ny platschef på Delete i Sölvesborg.

– Delete är ett växande företag som har en enorm utvecklingspotential. Det är ett inspirerande utgångsläge för mig i rollen som platschef och jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med mina nya kollegor, säger Magnus Håkansson, platschef på Delete Sölvesborg.

I början av januari tillträdde Magnus Håkansson som ny platschef på Delete efter förre platschefen Stefan Olofsson, numera näringslivschef i Sölvesborg.

– De tjänster som Delete tillhandahåller efterfrågas även ute i Europa och avdelningen här i Sölvesborg har bland annat utfört jobb i både Frankrike och Tjeckien. Jag är oerhört imponerad över den kompetens våra medarbetare besitter, säger Magnus Håkansson

Magnus Håkansson har själv en bakgrund inom drift- och underhållsledning och kommer närmast från en tjänst på ISS Facility Services. Avdelningen i Sölvesborg där han nu tillträder som platschef är den största inom Delete i Sverige med sina omkring trettio anställda. De utför tjänster som vakuumsanering, högtrycksspolning och vattenbilning.

– Vi är väldigt glada att välkomna Magnus till oss i Sölvesborg. Det är en växande avdelning som visat prov på riktigt innovativa och spännande lösningar för våra kunder och hans egenskaper som person tror vi ska komma väl till pass, säger Lars-Gunnar Almryd, VD för Delete Sverige.

– Jag ser stor potential för oss i Sölvesborg. Nu blir min uppgift att ge våra anställda rätt verktyg för att ta verksamheten till nästa nivå. Och då kanske inte gränserna går i Europa, avslutar en strålande glad Magnus Håkansson.

Magnus Håkansson 010-48 48 471, magnus.hakansson@delete.se

Delete är specialiserat på att leverera miljötjänster och industriservice för industri, bygg- och fastighetsföretag i Sverige och Finland. Bolagets tjänster omfattar industriella rengöringstjänster, tjänster för tung rivning och skadeservice samt återvinning och avfallshantering. Delete sysselsätter mer än 1000 professionella medarbetare och omsättningen för verksamheten under 2016 uppgick till cirka 179,7 miljoner Euro pro forma. 

Deletes verksamhet är certifierad enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.