Följ Delete Sweden AB

Delete nominerade till Årets Nyhetsrum 2015.

Pressmeddelande   •   Jan 18, 2016 10:10 CET

För sjunde året i rad arrangerar Mynewsdesk tävlingen Årets Nyhetsrum. Tävlingen lyfter fram företag som på ett inspirerande och effektivt sätt använder sitt pressrum för att nå ut med sina nyheter. Delete är i år ett av de utvalda företagen.

"Vi på Delete är oerhört stolta över nomineringen. Det här är en bekräftelse på att vi är på helt rätt väg när det gäller vår kommunikation. Det har hänt mycket på Delete under 2015, det ställer krav på hur man syns och hörs. Nu har vi bevis på att vi har gjort något bra. Oavsett om vi vinner eller ej den 28 januari så känner vi oss redan som vinnare, säger My Lind, Marknadschef på Delete. 

Hundratals företag och organisationer har synats och till slut har tre utsetts i varje kategori. Delete är nominerade i kategorin Bygg och Fastighet.

Vinnarna avslöjas den 28 januari.

Delete är specialiserat på att leverera miljötjänster och industriservice för industri, bygg- och fastighetsföretag i Sverige och Finland. Bolagets tjänster omfattar industriella rengöringstjänster, tjänster för tung rivning och skadeservice samt återvinning och avfallshantering. Delete sysselsätter mer än 700 professionella medarbetare och omsättningen för verksamheten under 2013 uppgick till cirka 100 miljoner Euro.

Deletes verksamhet är certifierad enligt ISO 9001 och 14001.