Följ Delete Sweden AB

Delete nominerade till Årets Bästa Nyhetsrum 2016

Pressmeddelande   •   Jan 11, 2017 14:04 CET

För åttonde året i rad arrangerar Mynewsdesk tävlingen Årets Nyhetsrum. Tävlingen lyfter fram företag som på ett inspirerande och effektivt sätt använder sitt pressrum för att nå ut med sina nyheter. Delete är för andra året i rad ett av de nominerade företagen.

"Vi på Delete är oerhört glada över att bli nominerade, dessutom för andra året i rad. Vi har under 2016 haft en rad spännande händelser som vi kommunicerat. Mynewsdesk är ett smidigt verktyg som underlättar min vardag när det kommer till att sprida vår kommunikation på bästa sätt. Att få bekräftelse på att vi gör det på rätt sätt känns väldigt bra, säger My Lind, Marknadschef på Delete.

Hundratals företag och organisationer har synats och till slut har tre utsetts i varje kategori. Delete är nominerade i kategorin Bygg och Fastighet.

Vinnarna avslöjas den 26 januari.

Delete är specialiserat på att leverera miljötjänster och industriservice för industri, bygg- och fastighetsföretag i Sverige och Finland. Bolagets tjänster omfattar industriella rengöringstjänster, tjänster för tung rivning och skadeservice samt återvinning och avfallshantering. Delete sysselsätter mer än 800 professionella medarbetare och omsättningen för verksamheten under 2015 uppgick till cirka 135 miljoner Euro. Omsättningen 2016 uppgår till 170 miljoner Euro (proforma).

Deletes verksamhet är certifierad enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.