Följ Delete Sweden AB

Anders tar över rivning - "En framtidsbransch med stora utvecklingsmöjligheter."

Pressmeddelande   •   Jan 30, 2017 07:00 CET

Anders C Bergdahl tillträder 1:a februari som ny affärsområdeschef för rivning på Delete i Sverige. Anders har haft ledande positioner i över 20 år och har lång erfarenhet av komplexa organisationer och affärsutveckling. Tidigare har Anders arbetat på Dotcom TietoEnator, Telenor, Infratek och senast som Vice Director på Eltel Power Distribution Sweden.

”Jag har fått ett mycket positivt intryck av Delete. Min uppfattning är att företaget har spännande ambitioner samtidigt som Delete verkar i en framtidsbransch med stora utvecklingsmöjligheter.”

Delete förvärvade i somras företaget Demcom och blev därmed ledande i Norden inom rivning. Företaget är specialiserade på komplexa och omfattande rivningar och har referensobjekt som Slussen i Stockholm och Gasklockan i Göteborg.

Anders kommer att ha sin placering i Stockholm, en geografiskt viktig region för Delete framöver.

Delete är specialiserat på att leverera miljötjänster och industriservice för industri, bygg- och fastighetsföretag i Sverige och Finland. Bolagets tjänster omfattar industriella rengöringstjänster, tjänster för tung rivning och skadeservice samt återvinning och avfallshantering. Delete sysselsätter mer än 800 professionella medarbetare och omsättningen för verksamheten under 2015 uppgick till cirka 135 miljoner Euro. Omsättningen 2016 uppgår till 170 miljoner Euro (proforma).

Deletes verksamhet är certifierad enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.