Följ Delete Sweden AB

Ställningsverksamheten i Umeå byter ägare och ny affärsområdeschef för rivning tillträder 1 februari

Nyhet   •   Jan 30, 2017 07:00 CET

Bäste kund,

Nu renodlar vi rivningsverksamheten och säljer ut vår ställningsbyggnad i Umeå till nystartade bolaget Altum Service AB, gällande från 1 februari. Det innebär att all ställningsbyggnad i Deletes regi upphör.

Altum Service AB ägs av Joacim Ericsson, affärsområdeschef för rivning på Delete fram till den 31 januari, då han tillsammans med ställningspersonalen går över till nya bolaget. Marcus Nilsson kommer att fortsätta som platschef i den nya verksamheten.

Vill du nå Altum Service AB kontaktar du 090-14 65 30 eller ring
Joacim Ericsson tel 070 577 29 05 eller Marcus Nilsson tel 070 584 00 86

Ny affärsområdeschef rivning

Den 1:a februari tillträder Anders C Bergdahl som ny affärsområdeschef för rivning på Delete. Anders har haft ledande positioner i över 20 år och har lång erfarenhet av komplexa organisationer och affärsutveckling. Tidigare har Anders arbetat på Dotcom TietoEnator, Telenor, Infratek och senast som Vice Director på Eltel Power Distribution Sweden.

”Jag har fått ett mycket positivt intryck av Delete. Min uppfattning är att företaget har spännande ambitioner samtidigt som Delete verkar i en framtidsbransch med stora utvecklingsmöjligheter.”

Anders C Bergdahl når du på 010-48 48 421, anders.c.bergdahl@delete.se